Meest gestelde vragen

The Health Challenge is er voor organisaties, die medewerkers op een laagdrempelige manier willen activeren om vitaal te blijven. De challenges worden op maat gemaakt en deelnemers hebben de mogelijkheid om zelf activiteiten aan te dragen. Daardoor is de betrokkenheid van medewerkers groot. 

Deelnemers gaan een bepaalde periode (bijvoorbeeld een maand) zoveel mogelijk gezondheidspunten sparen. Dit doen ze door activiteiten uit te voeren in de app. In een agenda zetten wij diverse activiteiten klaar. Dit zijn activiteiten zoals: Eet een stuk fruit, upload je stappen of maak een (digitale) teamfoto. Er is ook een keuze om live activiteiten toe te voegen zoals bootcamp en yoga. Daarnaast heeft de deelnemer de mogelijkheid om zelf activiteiten toe te voegen aan die agenda, vanuit een van onze pijlers. De Challenge is, om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Tijdens de challenge is er een mogelijkheid om te chatten met een trainer in de app. Wil je weten welke opties er precies zijn voor de invulling van een challenge? Neem dan contact met ons op, wel zo gezellig;)

Ja dat is zeker mogelijk. Neem contact met ons op via de mail, telefoon of het contactformulier.

Er is geen minimum en ook geen maximum voor de grootte van een team. De score wordt altijd gedeeld door het aantal spelers in het team. Wij maken altijd een team “Individueel” aan in een challenge. Daar kan iedereen aansluiten die zonder team meedoet.

Er is geen minimum en ook geen maximum aan het aantal deelnemers. 

Als de activiteit “stappen ophalen” of “fietsen synchroniseren” in jouw challenge zit, dan is het mogelijk om dit met een andere device/app te registreren. De The Health Challenge app haalt stappen en fietsen op uit Google Fit/Apple Gezondheid, nadat jij daar toestemming voor hebt gegeven. Als jouw device/app hieraan gekoppeld is, is het dus mogelijk om jouw stappen/fietsen op te halen. Op internet is te vinden hoe je jouw device/app aan Google Fit/Apple Health kunt koppelen.

Voor het aanmelden in de app zijn je naam, mailadres en een wachtwoord nodig. Wil je niet onder je eigen naam meedoen? Vul dan een zelf bedachte naam in. Overige gegevens kunnen ingevuld worden, maar zijn niet verplicht.

Nee, gegevens worden niet gedeeld met derden, dus ook niet met jouw werkgever. 

Ja, het is mogelijkheid om een communicatiepakket bij de challenge af te nemen. Wij verzorgen dan gepersonaliseerde communicatie voor jouw bedrijf.

Wij maken iedere challenge op maat, daarom is het lastig te zeggen wat een challenge precies kost. Wil je daar vrijblijvend meer informatie over? Neem gerust contact op, wel zo gezellig;)