The Health Challenge APP

App in NL en EN  the health challenge

The Health Challenge

Tracking

Track Stappen & Afstand

Geef de app toestemming om je stappen en / of afgelegde kilometers bij te houden.  Iedere stap en kilometer fitter worden en tegelijk punten scoren!  Koppel je favoriete app of watch aan Google Fit of Apple Gezondheid en synchroniseer je stappen en fiets kilometers met The Health Challenge app.

Jouw activiteit

Activiteiten Agenda

Een agenda vol met gezondheidsbevorderende activiteiten, dagelijks staan er al leuke en gezonde activiteiten voor je klaar uit de pijlers: Body, Mind, Nutrition & Social. Is dat nog niet genoeg voor je? Vul dan je agenda zelf aan met je eigen activiteiten.

the health challenge

Push Notificaties

Deelnemers ontvangen regelmatig, maar gedoseerd waardevolle tips en informatieve notificaties om scherp, geïnformeerd en gemotiveerd te blijven!

Chat met Trainers en Teamleden

Deelnemers kunnen chatten met teamleden, individueel of in de groep chat.  Deel resulaten, tips en motiveer elkaar!  Of start een chat met een Trainer om vragen te stellen of feedback te geven.

Bekijk real-time Resulaten

In de app  worden alle scores bijgehoden. Deelnemers hebben altijd real-time inzicht in de Teamscore, de ranking en de eigen resultaten. Op het persoonlijke scorebord vind je iedere activiteit terug die je hebt gedaan in de Challenge en de punten die je daarvoor hebt gekregen.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd hoe we jouw medewerkers op een laagdrempelige manier kunnen activeren en enthousiasmeren?

the health challenge